Hodnotiace rozhovory - Kopčíková, Mária
Hodnotenie zamestnancov je dôležitá personálna činnosť, ktorá pomáha zamestnávateľovi alebo nadriadenému zistiť, akých schopných a výkonných zamestnancov má. Ako pracujú, ako sa správajú a ako prispievajú k výsledkom a povesti firmy. Zamestnancovi zase umožňujú dozvedieť sa, ako je vnímaný zamestnávateľom a ako je pre neho potrebný a dôležitý.