Prax obchádzania antidiskriminačného zákona: hodnotenie pracovného výkonu - Gálik, Rudolf
Obchádzanie antidiskriminačného zákona v organizáciách. Chýbajúci formálny a zavedený proces hodnotenia pracovného výkonu pracovníkov. Nedodržiavanie zavedeného procesu hodnotenia pracovného výkonu.