Kyberútoky nejsou sci-fi. Hackeři ovládli i Česko - Antič, Marko
Kybernetické riziká sú v súčasnej dobe stále reálnou hrozbou voči majetku akejkoľvek spoločnosti. Kyberpoistenie, je teda logickým vyústením danej situácie. Kybernetické útoky v ČR.