Poľnohospodárske podniky bez pôdy - stratégia alebo záľuba? - Grznár, Miroslav
Autori príspevku hľadajú odpoveď na otázku - čo vedie poľnohospodárske subjekty k stratégii podnikania bez pôdy; je to šetrenie výdavkov na nákup alebo prenájom pôdy, zjednodušenie hmotného majetku, ľahšia možnosť dosiahnuť úspory z rozsahu hlavnej činnosti pri nákupe produktov pochádzajúcich z rastlinnej výroby, alebo iné faktory? Efekty hospodárenia podnikov bez pôdy v SR.