Tvorba marketingových stratégií podporujúcich posun k racionálnej a udržateľnej spotrebe - Pajtinková - Bartáková, Gabriela
Úloha marketingového riadenia pri šírení myšlienky o racionálnej spotrebe. Od segmentácie k fragmentácii a vzniku nových (zelených) trhov. Postoje európskych spotrebiteľov k otázkam udržateľnej spotreby.