Štíhly štart a sústavná odozva: nové podniky vznikajú ako "lean" - Reháková, Helena
Vznik podnikateľského zámeru začína tým, že podnikateľ si vytvorí svoj biznis-plán. Faktory, ktoré môžu ovplyvniť jeho úspešnosť ešte pred samotnou realizáciou. Päť častých podnikateľských chýb.