Návrat k hodnotám: zbytočnosť, alebo nutnosť pre našu budúcnosť? - Dokupil, Igor
Dňa 21. marca 2013 sa v Prahe uskutočnila konferencia HR Know How, zorganizovaná spoločnosťou People Management Forum (PMF), ktorej výsledky potvrdili aktuálnosť tejto témy.