Majetok obce a osobitosti pri hospodárení s ním - Říha, Juraj
Vymedzenie majetku obce podľa zákona č. 138/1991 Zb. o majetku obcí. Klasifikácia majetku obce. Obec ako právnická osoba. Obec vs. obchodná spoločnosť. Obec a vlastnícke práva.