Výkaz o peňažných tokoch (cash flow) podľa IAS 7 - Krupová, Lenka
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Príklady na zostavenie výkazu o peňažných tokoch podľa IAS 7, a to priamou , tak i nepriamou metódou.