Riziko v poľnohospodárstve - Jankelová, Nadežda, 1966-
Prezentácia postupu a výsledkov dotazníkového prieskumu zameraného na výskyt rizikových faktorov a prístupy k riadeniu rizika v podnikoch poľnohospodárskej prvovýroby.