Model tržieb ako indikátor efektívnosti podnikateľského modelu potravinárskych podnikov - Remeňová, Katarína, 1982-
Problematika rôznych modelov tržieb aplikovaných v tradičných ako aj inovatívnych podnikateľských modeloch podnikov potravinárskeho priemyslu - vinárstvo. Príspevok sa zaoberá tvorbou tokov tržieb, zákazníckou hodnotou, segmentáciou, v snahe pochopiť ako podnikateľský model podporuje podnikovú kľúčovú úlohu pri získavaní uspokojivej výšky tržieb.