Verný a pravdivý obraz v účtovníctve pri účtovaní a vykazovaní preddavkov v cudzej mene - Pakšiová, Renáta, 1974-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Alternatívne riešenie príkladu prípustnými metódami - metódy prepočtu výdavku v cudzej mene z valutovej pokladnice kurzom určeným metódou FIFO a metódou VAP.