Analýza spillover efektov z priamych zahraničných investícií v SR - Lábaj, Martin, 1982-
Analýza dodávateľských a odberateľských spillover efektov z priamych zahraničných investícií na Slovensku. Analýza je založená na metodike navrhnutej v Lábaj (2013), pričom vychádza z Leontiefovho modelu rozšíreného o vektor stavu priamych zahraničných investícií v odvetvovom členení. Identifikácia odvetví, ktoré sú hlavnými „dodávateľmi“ a „odberateľmi“ spillover efektov z priamych zahraničných investícií.