Aplikovanie modelu zrelosti systémov Business Inteligence v slovenských podnikoch - Hamranová, Anna, 1957-
Systémy na podporu strategického riadenia. Informačné systémy a systémy Business Intelligence. Modely zrelosti BI. Prínosy BI v riadení podnikov. Perspektívy.