Diagnostika odvetvia telekomunikácií - Deáková, Stanislava, 1974-
Hospodárske ukazovatele podnikateľského prostredia, ktoré ovplyvňujú podnikateľské subjekty pôsobiace na území nášho štátu. Telekomunikácie možno zaradiť medzi najdynamickejšie odvetvie slovenskej ekonomiky. Charakteristika a analýza samotného odvetvia.