Význam metódy just in time a jej vplyv na výkonnosť podniku - Divincová, Alexandra
Definícia, princípy a ciele filozofie Just In Time (JIT). Technika zabezpečujúca elimináciu strát od zásobovania až po odbyt. Dôležitá súčasť podnikových aktív, ktoré prispievajú ku konkurencieschopnosti podniku.