Realizácia prvej etapy reformy daňovej a colnej správy v SR (UNITAS I.) - Lénártová, Gizela
Reforma daňovej a colnej správy s výhľadom zjednotenia výberu daní, cla a poistných odvodov v SR. Zhodnotenie kľúčových zmien uskutočnených v prvej etape - UNITAS I. - legislatívne zmeny, inštitucionálne zmeny.