Spoločenská zodpovednosť v sektore vzdelávania - Foltínová, Alžbeta
Spoločenská zodpovednosť univerzít v období súčasnej krízy a proces transformácie spoločnosti na nové podmienky, prepojená s hodnotami a cieľmi univerzitného prostredia.