Vybrané aspekty implementácie podnikovej stratégie - Marsina, Štefan
Proces implementácie stratégie. Komunikácia a organizácia pri implementácii stratégie. Implementácia stratégie - administratívne nástroje, moderné koncepcie riadenia. Implemenácia stratégie - použitie projektového manažmentu, použitie projektov.