Sociálne siete v marketingovej komunikácii firem - Grančičová, Katarína, 1967-
Možnosti a výhody, ktoré poskytuje internet v porovnaní s tradičnými komunikačnými médiami. Vstup na sociálnu sieť a tvorba plánovitej kampane prostredníctvom sociálnych sietí ako súčasti integrovanej marketingovej komunikácie.