Analýza zlodejov času v práci manažéra - Skorková, Zuzana, 1979-
Pri snahe o nastavenie správneho manažmentu času by mal manažér vykonať inventúru využitia vlastného času. Jednou z nevyhnutných súčastí tohto kroku je aj poznanie tzv. zlodejov času, ktorých analýze sa autorky príspevku venujú.