Management information systems <the> International scientific journal
Teoretické, metodologické a empirické príspevky, ktoré prispievajú k tematickým oblastiam o manažérskych informačných systémoch. Zlepšovanie postupov a pochopenie informačných systémov v praxi organizácií.