Posúdenie rizika v PPP projektoch - Grisáková, Nora, 1978-
Charakteristika a identifikácia všeobecných rizík PPP projektov (Private -Public- Partnership) na Slovensku. Najpoužívanejšie formy spolupráce medzi orgánmi verejnej správy a podnikateľským sektorom.