Komparácia hospodárskeho vývoja krajín BRIC - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Charakteristika krajín BRIC. Sloboda podnikania, sloboda investícií a finančná sloboda. Efektívnosť vlády, kvalita regulácií, vláda zákona a boj s korupciou. Hospodársky vývoj krajín BRIC.