Štruktúrne súvislosti slovenskej ekonomiky v roku 2008 - Habrman, Michal
Analýza štruktúry slovenskej ekonomiky v roku 2008 založená na Leontiefovom modele. Výpočet multiplikátorov outputu, zamestnanosti, pridanej hodnoty a dovozu. Analýza týchto multiplikátorov a dopady konečnej spotreby.