Problémy interakcie medzi finančným sektorom a reálnou ekonomikou v podmienkach Slovenskej republiky - Kotlebová, Jana, 1969-
Vplyv nekonvenčnej menovej politiky na vývoj peňažnej zásoby. Problémy interakcie medzi finančným sektorom a reálnou ekonomikou.