International labor migration in the Slovak Republic and Czech Republic after accession to the European Union - Rievajová, Eva
Analýza medzinárodnej pracovnej migrácie s dôrazom na imigračné pohyby v Slovenskej a Českej republike, zameraná na obdobie po ich vstupe do Európskej únie.