Index lepšieho života ako možnosť merania sociálno-ekonomického rozvoja ekonomiky - Fifeková, Elena
Prístupy k hodnoteniu ekonomického rastu. Konštrukcia indexu lepšieho rastu. Výsledky indexu lepšieho života pre Slovenskú republiku.