Realitný trh a jeho budúcnosť - Jakubec, Miroslav
Analýza zmien, ktoré sa udiali na realitnom trhu za posledné roky. Stav slovenského stavebníctva a hypotekárneho bankovníctva. Súčasný a budúci vývoj trhu s realitami.