Metódy ohodnocovania nehmotného majetku v SR - teória a prax - Kardoš, Peter
Analýza metód ohodnocovania nehmotného majetku definovaná v slovenskej legislatíve. Komparácia so základnými princípmi ohodnotenia v zahraničí. Porovnanie jednotlivých prístupov a odporúčania pre odborníkov.