Regulácia telekomunikačného trhu mobilných operátorov na Slovensku a v Európskej únii - Kintler, Jakub, 1979-
Rozvoj telekomunikačného trhu v EÚ a na Slovensku. Regulačné opatrenia Európskej komisie na zabránenie zneužívania trhovej sily jednotlivých poskytovateľov telekomunikačných služieb.