Zmena zdravotnej poisťovne poistenca podľa novely zákona o zdravotnom poistení - Strýčková, Jolana
Zmeny v právach a povinnostiach od 1.4.2013. Povinnosti poistenca. Povinnosti zdravotnej poisťovne. Podanie prihlášky z dôvodu zmeny zdravotnej poisťovne od 1. apríla 2013. Úhrada zdravotnej starostlivosti.