Analýza obratu obchodných reťazcov v SR - Kissová, Jana, 1979-
Obchod s potravinami v SR a proces etablovania obchodných reťazcov. Podstata a najrozšírenejšie formy maloobchodného predaja. Faktory determinujúce výšku obratu. Inovácia klasickej štruktúry obchodu, nové pravidlá a systém predaja.