Vplyv globalizácie na spoločné podnikanie malých a stredných podnikov - Kovalev, Andrej
Globalizačné prejavy v oblasti malých a stredných podnikov (MSP), ktoré vyústili k potlačeniu prepájania jednotlivých regiónov formou klastrov. Koncepcia tvorby klastrov a rozvoj jednotlivých odvetví v regiónoch.