Vedecké a odborné workshopy v rámci riešeného projektu OP VaV a aktivity s názvom Vytvorenie excelentného pracoviska ekonomického výskumu pre riešenie civilizačných výziev v 21. storočí - Vongrej, Marián
Informácia o zámeroch a cieľoch vedeckého a odborného workshopu, ktorý sa uskutočnil na Katedre ekonomickej teórie NHF EU v Bratislave dňa 29. apríla 2013.