Keď je ohrozená dobrá povesť spoločnosti
Dobrá povesť ako jeden z najväčších nehmotných kapitálov každej firmy. Škandál s konským mäsom a prípad ropného úniku v Mexickom zálive. Šírenie informácií na sociálnych sieťach. Ako sa firmy môžu brániť.