Dary v zákone o dani z príjmov - Oravcová, Martina
Právna úprava darovania. Poskytnutý dar, prijatý dar. Ocenenie a odpisovanie majetku nadobudnutého darom. Ďalšie nakladanie s darovaným majetkom u fyzickej osoby.