Ohodnocovanie majetku a jeho medzinárodná štandardizácia - Kubica, Milan, 1958-
Medzinárodné ohodnocovacie štandardy IVS (International Valuation Standards), sú určitým pomocným nástrojom istoty a poriadku v otázkach hodnoty aktív v globalizujúcom sa hospodárstve.