Zdaňovanie príjmov za poskytovanie služieb v podmienkach previazaných ekonomík - Neštinová, Jana
Vymedzenie základných pojmov v oblasti medzinárodného zdaňovania. Cezhraničné poskytovanie služieb aj z pohľadu zákona o dani z príjmov a z pohľadu modelovej zmluvy OECD a bilaterálnych zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. Stála prevádzkareň, vysporiadanie daňových povinností.