Strategická a bezpečnostná kultúra Spojených štátov amerických - Ušiak, Jaroslav
Vývoj strategickej kultúry Spojených štátov amerických od začiatku svojho vzniku po súčasnosť. Národná bezpečnostná stratégia USA z roku 2010.