Porovnanie zahraničnej politiky Georgea W. Busha a Baracka H. Obamu - Laciaková, Veronika
Vplyv na smerovanie zahraničnej politiky USA. Vojna proti terorizmu. Vzťahy so starým kontinentom. Izraelsko-palestínsky konflikt. Zahraničná politika voči Ázii. Jadrová politika a národná protiraketová obrana.