Nezamestnanosť a hmotná núdza na Slovensku - Kufelová, Iveta, 1970-
Problém dlhodobej nezamestnanosti jej riešenie a dopady, ktoré sú spojené s hmotnou núdzou. Vysoké náklady a veľké odvody pre zamestnávateľov, sú predpokladom neoficiálneho zamestnávania.