Informatizácia v oblasti znaleckej činnosti - Littvová, Veronika
Rastúca informatizácia znaleckej činnosti a ciele politiky informačnej spoločnosti. Moderé technológie a oblasť znaleckých aktivít. Rozvoj a využívanie informačných technológií znalcami.