Motivují benefity vaše zaměstnance? - Tejnorová, Jitka
Motivačný faktor benefitov. Peniaze a firemná kultúra. Stabilizačné benefity. Motivačné benefity. "Status" balíčky. Obľúbené benefity. Príklad z praxe.