Marketing orientovaný na seniorov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Posúdenie úskalí segmentácie kategórie seniorov na báze chronologického a kognitívneho veku a analýza zmien v hodnotovom systéme staršej populácie a ich dopad na spotrebiteľské správanie.