Jak vybudovat virtuální identitu firmy - Slávik, Peter
Budovanie virtuálnej identity firmy. Dostupnosť a funkčnosť pre všetkých. Originálne webové stránky šité na mieru. Prívetivosť webovej stránky. Zákaznícka podpora online. Poznať svojich zákazníkov a ich správanie. Sociálne siete sú rovnako dôležité ako web.