Teoretické prístupy k finančnej a menovej kríze - Svobodová, Valéria
Teoretické vymedzenie finančnej krízy. Príčiny vzniku finančných kríz a ich šírenie cez hranice národného hospodárstva. Príčiny vzniku menových kríz.