Opatrenia na zvýšenie podielu slovenských potravín na domácom trhu - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Analýza podielu slovenských potravín na pultoch obchodných reťazcov Tesco, Metro, Coop, Billa, CBA, Kaufland a Lidl. Vyhodnotenie príčin poklesu a perspektívy rastu podielu slovenských potravín na pultoch slovenských obchodných prevádzok.