[Efektívna práca v online vzdelávacom prostredí LMS Moodle - vybrané kapitoly] - Lacková, Alica
Recenzia na publikáciu, ktorej cieľom bolo vypracovať koncepciu efektívneho vzdelávacieho modelu pre e-learningovú formu výučby predmetu tovaroznalectvo.