Reťazové obchody a uplatňovanie DPH - Jurišová, Anna
Reťazové obchody a uplatňovanie postupov podľa zákona č. 222/2004 Z.z. o DPH v znení neskorších predpisov pri tejto forme obchodovania s tovarom. Reťazové obchody v rámci EÚ. Reťazové obchody v súvislosti s vývozom, dovozom tovaru. Rozsudky SD EÚ v súvislosti s reťazovými obchodmi.